Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Βοηθητικό υλικό για τα Λατινικά Γ' Λυκείου

Σημειώσεις για την ύλη των Λατινικών Γ' Λυκείου. Οι σημειώσεις βασίζονται στο Ψηφιακό βοήθημα του Υπουργείου Παιδείας και στις σημειώσεις του συναδέλφου Π. Αθανασόπουλου, από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το urbs ταυτίζεται με την Ρώμη (όπως για εμας το Πόλη με την Κων/λη) συνεπώς δεν είναι σωστή η μετάφραση "πόλη Ρώμη" . Εξάλλου αυτό φαίνεται ακι από την μετάφραση του Υπ.Παιδείας στο βιβλίο του καθηγητή .

Ανώνυμος είπε...

pws tha mporousa na ektipwsw to latinika sinoliko?euxaristw ek twn proterwn

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Στειλε μου email για να δουμε πώς θα γίνει

Δημοσίευση σχολίου