Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Προτάσεις για δημιουργική διδασκαλία του μαθήματος της Λογοτεχνίας στο Λύκειο, της Σ. Σιαμαντούρα. Περιοδικό Νησίδες τ. 8

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή δέχτηκα την πρόταση των δημιουργών του περιοδικού "Νησίδες", να γράψω ένα άρθρο σχετικό με την διδασκαλία της λογοτεχνίας. Το άρθρο προοριζόταν για το 8ο τεύχος του περιοδικού, που είναι αφιερωμένο στην Διδασκαλία της Λογοτεχνίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Γνωρίζω οτι για κάποιους φίλους είναι δύσκολο να προμηθευθούν το περιοδικό, γι' αυτό και αποφάσισα να δημοσιεύσω το άρθρο μου και στο προσωπικό μου ιστολόγιο. Ωστόσο θα σας προέτρεπα να προμηθευείτε το περιοδικό, όσοι μπορείτε, καθώς φιλοξενεί πάρα πολύ αξιόλογα άρθρα. Πραγματικά είναι ένα εξαιρετικό τεύχος.
Οι ενδιαφερόμενοι που κατοικούν στην Αθήνα μπορούν να αναζητήσουν το τεύχος  στο βιβλιοπωλείο ΛΕΜΟΝΙ, στο βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ και στον νέο ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ. Στη Θεσσαλονίκη μπορούν να απευθυνθούν στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.'Οσον αφορά τα Δωδεκάνησα στην Ρόδο μπορείτε να βρείτε το τεύχος στο βιβλιοπωλείο ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ενώ στην Κώ στο πνευματικό κέντρο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ. 


Προτάσεις για δημιουργική διδασκαλία του μαθήματος της Λογοτεχνίας στο Λύκειο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου