Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Gotan Project: ηλεκτρονικοί ήχοι παντρεμένοι με το αισθησιακό tango..

Gotan Project - Santa Maria (Del Buen Ayre)
Οι Gotan Project, από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές μπάντες διεθνώς, αναμειγνύουν με γνώση και έμπνευση, dub, τριπ χοπ, τζαζ, αργεντίνικο τάνγκο καθώς και παραδοσιακές και ”street music” φόρμες και μας δίνουν αυτό που μπορεί να ονομαστεί tango-tronika.

Οι Gotan Project, με βάση το Παρίσι, σχηματίστηκαν το 1999 από τους μουσικούς Φιλίπ Κοέν Σολάλ (Γαλλία), Εδουάρδο Μακαρόφ (Αργεντινή) και Κριστόφ Χ. Μίλερ (Ελβετία, πρώην μέλος των Touch El Arab). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το δεκάιντσο Vuelvo al Sur/El capitalismo foráneo το 2000 και ακολούθησαν τα άλμπουμ La Revancha del Tango (2001), Inspiración-Espiración (2004), Lunático (2006).

(Πηγή www.in2life.gr)
Oι GOTAN PROJECT στο facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου