Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

Καλή αρχή!!!!!

Η ιδέα δημιουργίας ενός blog για μαθητές ήλθε μετά από την επιθυμία μίμησης της ανάλογης πράξης ενός εμπνευσμένου συναδέλφου... Μέσα από την θητεία μου στο Γελ Αρχαγγέλου Ρόδου αντιλήφθηκα οτι η χρήση του διαδικτύου είναι ένα μέσο που μας φέρνει πιο κοντά με τους μαθητές μας και μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη συνεργασία μας... Μην ξεχνάμε οτι - όπως συνηθίζω να λέω και στην τάξη- το παν στη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητών είναι η διάθεση συνεργασίας και διάδρασης..

Εδώ λοιπόν θα μπορούν να βρούν οι μαθητές σημειώσεις για τα μαθήματα που διδάσκονται, οπτικοακουστικό υλικό που σχετίζεται με τα μαθήματα αλλά και διάφορες άλλες εγγραφές όχι τόσο σχετικές με τα μαθήματα (για να ξεφεύγουμε και λίγο Smile ) ...

Κάθε ιδέα σας είναι ευπρόσδεκτη.....

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo ksekinima Apostolis

Δημοσίευση σχολίου