Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Πανελλήνιες εξετάσεις 2015 ( Θέματα, Απαντήσεις ΚΕΕ, Ενδεικτικές απαντήσεις): Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρ. Κατεύθυνσης

Τα θέματα φέτος ήταν σαφή και κατανοητά για πολύ καλά διαβασμένους μαθητές, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαχειριστούν γρήγορα τις ερωτήσεις, γιατί διαφορετικά υπήρχε ο κίνδυνος να μην προλάβουν στο δοθέντα χρόνο. Θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε τα καλύτερα θέματα στην ιστορία του μαθήματος. Υπήρχε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που ζητούσε σε επίπεδο έτοιμης γνώσης και στην παραγωγή λόγου μετά από κριτική σκέψη. Χρήσιμα για ακόμη μια φορά στάθηκαν τα σχόλια του βιβλίου. Έτσι κάπως έκλεισε η αυλαία για την εξέταση σε πανελλαδικές εξετάσεις ενός από  τα αγαπημένα μου μαθήματα ( ευτυχώς!!)....

Ακολουθούν τα θέματα και οι απαντήσεις της ΚΕΕ από την συνάδελφο Ε. Παπαδοπούλου καθώς και ενδεικτικές απαντησεις από τον  συναδέλφο Δ. Χριστόπουλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου