Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Τοπική γευσιγνωσία, Πολιτιστικό Πρόγραμμα ΓΕΛ Αρχαγγέλου στην Κώ

Το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου υλοποίησε το σχολικό έτος 2010-11 Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα την Τοπική Γευσιγνωσία. Οι υπεύθυνοι καθηγητές ήταν ο Διμέλης Νικόλαος και ο Σαρικάς Σάββας. Οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες συγκέντρωσαν παραδοσιακές συνταγές για φαγητά και γλυκά, τις οποίες θα ανατυπώσουν σε έντυπο.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Κω από τις 9 ως τις 12 Απριλίου 2011.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφάλου υποδέχτηκε τους μαθητές στον Κέφαλο, στην τοποθεσία Άη Γιάννης και προσέφερε γεύμα με παραδοσιακά φαγητά. Επίσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τρόπο παρασκευής των παραδοσιακών φαγητών. Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου και από μαθητές του ΓΕΛ Αρχαγγέλου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαηλία Γιώργο και όλους τους εθελοντές για την οργάνωση της εκδήλωσης. Περάσαμε υπέροχα !!!
Για να δείτε ολόκληρη την ανάρτηση και τα πολύ όμορφα βίντεο από την εκδήλωση επισκεφθείτε το ιστολόγιο του ΓΕΛ Αρχαγγέλου , που διαχειρίζονται οι συνάδελφοι Στέλλα Λαμπριανού και Σάββας Σαρικάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου