Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Η επέτειος του Πολυτεχνείου στο Λύκειο Αρχαγγέλου

Με μεγάλη μας χαρά φέτος αναλάβαμε μαζί με τους συναδέλφους, Ηλία Γωγούλη και Αθηνά Βαδαλούκα την διοργάνωση της σχολικής γιορτής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.  Είναι πραγματικά μια μέρα που σημαίνει πολλά και για τους τρείς μας έτσι το μεράκι μας περίσσευε...!!!
Παρότι δεν υπάρχει καθηγητής μουσικής στο σχολείο για να στηρίξει την προσπάθειά μας αποφασίσαμε να τιμήσουμε την μνήμη των νεκρών μέσα από τραγούδια.. Είμασταν σίγουροι οτι η μουσική θα μπορούσε να μιλήσει σε όλους μας με τον καλύτερο τρόπο.. Οι μουσικές γνώσεις του Ηλία Γωγούλη, στήριξαν όλη αυτή τη δράση.. Το αποτέλεσμα μας κατέπληξε (λάβετε υπόψιν οτι επρόκειτο για μια καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια) Μπορείτε να το απολαύσετε στα βίντεο που ακολουθούν...
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην  γιορτή
Αφήγηση: Ελένη Φουτούλη
Κιθάρες: Γιώργος Ιατρίδης, Σάββας Μπαρμπαντώνης και Χρήστος Κολιού
Ηλ. Κιθάρα: Χρήστος Κολιού
Πλήκτρα: ΜαρίαΣφυριαλλά
Κρουστά: Σάββας Αμύγδαλος
Μπουζούκι: Σπύρος Σιάννης
Βιολί: Κωνσταντίνα Φουτούλη
Τραγούδι: Κωνσταντίνα Φουτούλη, Γιώτα Φουτούλη, Κωνσταντίνα Παπαναστασοπούλου, Γιώργος Ιατρίδης,  Μαρία Κολιαδίμα, Αγγελική Γιάκρα, Μαριέττα Παντογιου, Στέλλα Καζάκου

Θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω για την φιλική τους συμμετοχή τον Τσαμπίκο Καράη και τον Τσαμπίκο Πούμπουρα από το τοπικό συγκρότημα "Αβύθιστα Καράβια". Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη στην ρύθμιση του ήχου και όχι μόνο... Ο Τσαμπίκος Καράης (φωνή) και ο Νικόλας Γιακουμάκης (ηλεκτρική κιθάρα), από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό με τα "Χαιρετίσματα". Είναι αξιοσημείωτο οτι ο Νικόλας ήρθε στο σχήμα μας μόλις την τελευταία ημέρα έχοντας κάνει μόνο μια πρόβα.. η απόδοσή του δείχνει οτι έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο ταλέντο...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ 
Συνεχίστε να μας μοιράζετε τέτοιες συγκινήσεις..!!!!! 
 


Xronikopolitexneiou αντίγραφο
View more presentations from Sotia Siamantoura.
(ευχαριστώ τον συνάδελφο Ανδρέα Μπάλλα από το λύκειο της Πέτρας στη Μυτιλήνη για την αρχική μορφή της παρουσίασης)

Και για να μην ξεχνάμε την ανάλογη προσπάθεια που έκανε την προηγούμενη χρονιά ο κ. Γεωργιάδης με τα παιδιά της σημερινής Γ' Λυκείου, απολαύστε το τραγούδι που έγραψε η Τσαμπίκα Βασιλειάδη (η μικρή μου ποιήτρια) . Τραγουδούν μαζί της : Πακκίδη Έλενα, Μαγιόγλου Τσαμπίκα, Κουτούζη Βούλα, Πλατή Εύη5 σχόλια:

Kakos Lykos είπε...

αρχαγγελούδια, όνομα και πράμα...

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Καμάρι ο δάσκαλος....!!! Κι εγώ σα γυφτικο σκεπάρνι καμάρωνα!!! Προσπαθούμε να συνεχίσουμε την δουλειά που τους έκανες... ;)

Kakos Lykos είπε...

τα παλιόπαιδα! συγκινήθηκα που τα είδα...

Έκανα μια νύξη και στο δικό μου μπλογκ, ελπίζω να μη σε πειράζει

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Είναι, είναι ...άστα!!! Έρωτας, λατρεία..!!!
Οχι φυσικά, δεν με πειράζει που το ανέφερες ... ίσα ίσα το Γελ Αρχαγγέλου σ' ευχαριστεί για τη φιλοξενία στο μπάρ σου!! Θα κάνω κι εγώ αναφορά στην δουλειά των παιδιών.. Μπράβο στη Θένα και τον Νίκο. Καταπληκτικό το βιντεάκι και το μνημείο με τα λουλουδια.. Κανονισε με τα παιδιά reunion να τα πούμε και από κοντα. Αααα και θέλω πληροφορίες για τη Λέσχη Ανάγνωσης. Προσπαθούμε να την οργανώσουμε και εμείς..

Kakos Lykos είπε...

reunion έχει με αυτούς που έχεις χάσει...
μπορεί να μην τους κάνω μάθημα, αλλά παραμένουν παιδιά μου... χοχο, το χω στη σκέψη μου να περάσω από κει πάντως
ότι θες πες μου

Δημοσίευση σχολίου