Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

A. Παπαδιαμάντης - Η Φόνισσα


Η ιστορία της Φραγκογιαννούς που σκοτώνει μικρά κοριτσάκια για να τα λυτρώσει από τις δυστυχίες και τα βάσανα που συνιστούν τη ζωή των φτωχών γυναικών του προπερασμένου αιώνα.

Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, με θέμα την κοινωνική κατάσταση των γυναικών, είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα αλλά και πιο πολυσυζητημένα έργα της ελληνικής λογοτεχνίας. Προκάλεσε πολλές προσεγγίσεις, αντιλεγόμενες ερμηνείες και συζητήσεις, ένδειξη της πολυσημίας του κειμένου.
Για να κατεβάσετε το βιβλίο κάντε κλίκ εδώ
Πηγή: e-vivlia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου