Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Giveaway of the Day

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τα νέα της Ωγυγίας - Μια πρωτότυπη σχολική εφημερίδα

Μια πραγματικά εμπνευσμένη δραστηριότητα που δημιούργησαν οι μαθητές του Α1 του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω με τη βοήθεια της φιλολόγου τους κ. Ελένης Κρικέλη. Τα παιδιά έγιναν δημοσιογράφοι και μας παρουσιάζουν τα νέα του νησιού της Καλυψώς σε παγκόσμια αποκλειστικότητα! Απολαύστε την εξαιρετική δουλειά τους!



Πηγή: http://anamesastoustoixous.blogspot.com/

2 σχόλια:

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Καλημέρα σας και πάλι!Δεν ξέρω αν είδατε το σχόλιο μου στο chat spot, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι που προβάλλατε μια δουλειά του σχολείου μας. Ωστόσο θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε και την πηγή από την οποία προέρχεται το κείμενο- δηλ το ιστολόγιο της τάξης μας.Σας ευχαριστώ.

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Καλημέρα.. Είδα το σχόλιο και απάντησα αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το chat spot. Τιμή μου που παρουσιάζω μια τόσο ωραία δουλειά. Ένα μεγάλο μπράβο στην καθηγήτρια και τους μαθητές για την δράση αυτή. Με συγχωρείτε που παρέλειψα να αναφέρω την πηγή. Έγινε εκ παραδρομής, καθώς πάντα αναφέρω τις πηγές μου.

Δημοσίευση σχολίου