Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση

Θέματα

Giveaway of the Day

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Είμαι απόφοιτος του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου τομέα της σχολής με το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας να παραγματεύεται το έργο "Περὶ παίδων ἀγωγῆς" του Πλουτάρχου. Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Κλασικών Σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Δ. Π. Θ. Με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας και μελέτες περιπτώσεων. Το 2009 διορίστηκα μέσω Ασεπ και δίδαξα στο ΓΕΛ Αρχαγγέλου Ρόδου για δύο χρόνια. Από το σχολικό έτος 2011-12 υπηρετώ στο ΓΕΛ Λιμένα, στην γενέτειρά μου, την Θάσο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Αντιγόνη Σοφοκλή


Επιτέλους κατάφερα να βρώ στο διαδίκτυο μια αξιόλογη παράσταση του κειμένου που διδάσκεστε και νομίζω οτι σας αρέσει αρκετά..

Αντιγόνη (2002)
Σκηνή: Εθνικό Θέατρο: Κεντρική Σκηνή
Έργο: Αντιγόνη
Συγγραφέας: Σοφοκλής
Μετάφραση: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Σκηνοθεσία: Νικαίτη Κοντούρη
Διανομή
Αντιγόνη [arrow] Λυδία Κονιόρδου
Ισμήνη [arrow] Μαρία Κατσιαδάκη
Κρέων [arrow] Σοφοκλής Πέππας
Φύλακας [arrow] Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
Αίμων [arrow] Νίκος Αρβανίτης
Τειρεσίας [arrow] Κοσμάς Φοντούκης
Άγγελος [arrow] Θεμιστοκλής Πάνου
Ευρυδίκη [arrow] Μιράντα Ζαφειροπούλου
Εξάγγελος [arrow] Θόδωρος Κατσαφάδος

Για να δείτε την παράσταση κάντε κλίκ εδώ


9 σχόλια:

Ἅ λ ς είπε...

Γεια σου!! Χαρηκα πολυ που σε βρηκα!!!Μου εδωσες μια χαρα...Εισαι τοσο μικρη αλλα καταφερες να διοριστεις μεσω ΑΣΕΠ... συγχαρητηρια!!!

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Γειά σου!!! χαίρομαι που σου άρεσε η σελίδα... Πίστεψε με αν το θές πολύ μπορείς να το καταφέρεις... Βέβαια πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, γιατί γνωρίζω πολύ αξιόλογος φιλολογους που δεν διορίστηκαν... Να ξέρεις οτι θέλει αρκετές θυσίες αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμείβει... Η εμπειρία της τάξης δεν συγκρίνεται με τίποτα

Ανώνυμος είπε...

γεια σου!συγχαρητηρια για το ιστολογιο-πραγματικα πολυ χρησιμο.να σε ρωτησω,την παρασταση του Εθνικου που παραθετεις πως μπορω να την κατεβασω;

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

Σ΄ ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς το "Εθνικό θέατρο" δεν σου επιτρέπει να την κατεβάσεις. Εγώ την έδειξα από εδώ στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα,πρεπει να μαστε on line δηλαδη..μονο ετσι..ενδιαφερον..αρκει να μη πεσει το συστημα του σχολειου,γιατι το δικο μας τουλαχιστον,δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο στις νεες τεχνολογιες..τεσπα..thanxx,παντως και οντως,νομιζω οτι ειναι απο τις πιο αξιολογες που κυκλοφορουν αυτη η παρασταση.

Kakos Lykos είπε...

εμ! εγώ, για εκπαιδευτικούς λόγους :P, θα πω ότι ό, τι "ανεβαίνει" ... κατεβαίνει

τώρα το πως... δεν θα το πω. Φαντάζεσαι να με κυνηγάει το φάντασμα του Κούρκουλου? Και καλά αυτό το κουλαντρίζω... Με την ΕΟΠΕ πως βγάζεις άκρη? (εύκολα πάντως κατεβαίνει)

Σωτηρία Σιαμαντούρα είπε...

αν εννοεις με downloadhelper δεν παιζει σ αυτο το βιντεάκι.. :(

Kakos Lykos είπε...

όχι ένα άλλο κεράτο είναι... δεν θυμάμαι ποιο για να είμαι ειλικρινής, έχω τρια τέσσερα προγραμματάκια και κατεβάζω κατα το δοκούν και το αναγκαίον... τουτέστιν, με όποιο κάτσει

Ανώνυμος είπε...

γεια σου και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σου είναι πολύ καλή! μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω την μετάφραση της αντιγόνης του νίκου παναγιωτόπουλου σε ψηφιακή μορφή?

Δημοσίευση σχολίου